antwerpennn

Informatie over de solden

Wat zijn de solden eigenlijk precies? Hier lees je meer over de solden 2017. De solden vindt elk jaar tweemaal plaats. Zowel in de maanden januari, als juli kan men in België shoppen met hoge kortingen tijdens de solden. Het is de officiële koopjesperiode in België, waarbij met name seizoensgebonden producten tegen een lagere prijs aangeboden kunnen worden. Dit vanwege aanstaande nieuwe collecties. Omdat dit eigenlijk de enige koopjesperiode zijn door het jaar heen is het vaak erg druk in de solden periodes in de winkels. De wet op de solden is behoorlijk strikt, buiten dus dat deze koopjesperiode wettelijk is vastgelegd mag er in de sperperiode voorafgaand aan de solden niets in de sale gedaan worden.

De laatste paar jaren zijn er discussies over het wel of niet afschaffen van de sperperiode. Wil jij weten wat er waarschijnlijk gaat veranderen omtrent de sperperiode. Bekijk dan dit recente en interessante artikel.

Wanneer beginnen de solden 2017?

Dit is de belangrijkste vraag natuurlijk! De soldenperiode vindt traditiegetrouw altijd tussen 3 januari en 31 januari en 1 juli tot en met 31 juli plaats. De aankomende wintersolden zal van start gaan op 3 januari 2017. Al jouw vragen omtrent de solden hebben wij voor jou beantwoord. Klik hier om alle vragen en antwoorden over de solden te lezen.