Zalando wintersolden 2017

Wie kent Zalando niet? Waarschijnlijk iedereen wel, althans wel eens over gehoord. Tijdens de solden zal Zalando ook dit jaar weer zotte kortingen aanbieden. Ben jij al begonnen met het maken van jouw verlanglijstje of zelfs nu al het Zalando winkelmandje aan het vullen? Dan ben je goed bezig, want aan het begin van de solden geeft Zalando meteen al mooie kortingen weg. Denk hierbij aan party jurken, adidas of nike sneakers, sportkleding of tassen met korting tot 60%.

Luxe merken, zoals Michael Kors, Armani Jeans en DKNY, zul je ook voorbij zien komen tijdens de solden. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van Zalando’s bekende merken. Als jij een designer jurkje van Ralph Lauren nodig hebt of een Versace zonnebril, je weet waar je moet wezen!Aan het einde van de wintersolden kan jij profiteren van Zalando kortingen die oplopen tot maar liefst 80%! Dat is mooi meegenomen, vind je niet?

Denk wel aan het volgende: als je pas de laatste week van de wintersolden 2017 gaat shoppen, dan is de kans erg groot dat de meeste items al zijn uitverkocht. Daarom is het belangrijk dat jij de juiste beslissingen maakt betreft de “wanneer” vraag.

Ben jij benieuwd naar hoe hoog de kortingen zullen zijn tijdens de wintersolden? Bekijk deze pagina met onze exclusieve Zalando kortingscodes en promoties om alvast van soldenprijsjes te genieten. (op deze pagina wordt het kortingsoverzicht dagelijks onderhouden)